Meteen naar de inhoud

Over ons

Ons Verhaal

Je hoort en je leest het vaak; het begon als een idee in de kroeg… Ook zo is dit idee, en de cursus je auto zelf wassen ontstaan.

Tijdens het wekelijkse koffie moment tussen Marjolein en Bert ontstond het idee om samen een online cursus te starten. Marjolein is bedrijfsleider in het familiebedrijf van haar vader Tom’s Carwash en weet alles over het wassen en cleanen van auto’s, en Bert is online en affiliate marketeer bij zijn eigen onderneming Cactus en weet uit ervaring dus goed hoe je online een product of merk neer zet. Je voegt beide kwaliteiten bij elkaar en je hebt een en een is twee!

Het doel van de cursus die Marjolein en Bert hebben ontwikkeld is mensen op een leuke en informatieve manier leren hun auto optimaal schoon te maken. En het leuke is dat je dit alleen, met je partner of je hele gezin kan doen, en daarnaast is het ook erg ontspannend! Wat wil je nog meer.

Cursus: je auto zelf wassen.

In deze cursus geven we je alle in en outs over hoe je je auto van buiten kunt wassen en van binnen kunt schoonmaken. Op vragen van “hoe moet ik mijn velgen schoonmaken? Hoe behandel ik mijn leren interieur? of wat is een een of twee emmertechniek? welke producten kan ik het beste gebruiken?” Wij geven je het antwoord in deze cursus!

In 11 uitgebreide videostappen nemen we je mee en laat wasbaas Réne zien hoe het werkt. En mocht het voor jou toch allemaal te snel gaan? Bij elke stap in de cursus zit ook een werkboek dat je kunt downloaden, uitprinten en kunt bekijken, altijd handig! Ben je enthousiast en wil je nu ook aan de slag?

Marjolein Aquina

Projectleider “Jeautozelfwassen.nl”

Bert Lenssen

Online Marketing

Rene van Benthum

Autowas BAAS